Fakta & myter

Nogle mennesker tror, at man nærmest er bevidstløs eller i en form for trance, når man er i hypnose. Denne misforståelse stammer måske fra sceneshow og den måde hypnose fremstilles i film.

Man giver ikke afkald på sin egen frie vilje, når man er i hypnose. Folk er bange for at man lader hypnotisøren tage kontrollen. Det er forkert! Klienten er ALTID i stand til at træffe beslutninger i hypnose.

Faktisk er hypnotisøren kun en form for guide – og vil man ikke følge guidens anvisninger, ja så lader man være.

Jeg får dig ikke til at afsløre dine dybeste hemmeligheder, jeg kan heller ikke lokke kontonumre og personlige koder ud af dig, mens du er i hypnose.

Du er altid selv i kontrol og du er vågen og bevidst men i en afslappet tilstand under hele hypnosen. Tilstanden minder om, når du ligger i din seng om aftenen, lige før du falder i søvn.

Ingen kan hypnotiseres imod deres egen vilje!

DET SIGER MINE KLIENTER

Terese(Nattør)

Tak for din store hjælp og kæmpe forandring du har givet vores søn.

Da han blev 6 år gav han udtryk for at han ikke syntes det var rart at sove med ble.

Han har altid haft meget våde bleer hver morgen, lige siden han var baby. Han ...

Læs hele anmeldelsen
Mikkel(Misbrug)

Jeg startede hos Jeanette uvidende omkring hypnose og tildels skeptisk. Min baggrund for at starte bunder ud i misbrug i min barndom. Noget det har fulgt mig hele mit liv, men samtidig også haft en destruktiv påvirkning på mit liv i form af de ...

Læs hele anmeldelsen
Dorte(Familieopstilling)

“Det er vildt, magisk og meget, meget mystisk!

Vi hjælper hinanden til at orden energierne og dét at vi hjælper hinanden til at rydde op i det der ligger spærrer. For mit vedkommende har det givet mig større succes på mit arbejde – ...

Læs hele anmeldelsen
Skriv til mig Ring til mig