Sengevæder

Som sengevæder kan man opleve mange frustrationer, både fra en selv og de omkringværende. Jeg tilbyder en effektiv sengevædning behandling, der nemt og hurtigt vil fjerne problemet. Ved hjælp af hypnose kan du, dit barn eller en pårørende komme sit nattevæderi til livs.

 

Som sengevæder kan man have psykiske årsager, der blandt andet kan stamme fra angst, som gør at man ikke kan holde sig. Her er hypnose en effektiv behandling, der berører underbevidstheden og årsagen bag nattevæderiet. Hjernen og blæren lærer derved at spille på samme hold, både om dagen og natten.

 

Sengevædning børn behandling

Mange børn lider af sengevædning i perioder af deres barndom. Statistikker siger at 1 ud af 10, syvårige tisser i sengen. Det kan medføre stor frustration og skabe udfordringer i familien. Barnet har ikke fået kontrol over blæren endnu, i en alder hvor det ellers kan holde sig tør om dagen.

70% af alle sengevædere vokser fra det inden de fylder 7 år, men når et stort barn eller teenager lider af sengevædning, kan det medføre stor skam og frustration. Det er vigtigt at pointere, at barnet ikke selv kan gøre for det eller selv løse problemet. Derfor er jeg klar med professionel hjælp til at overkomme nattevæderi for dit barn.

 

Effektiv behandling mod en sengevæder

Jeg tilbyder et program af 3 sessions, så du eller dit barn kan opnå en god nats søvn. Med hypnoterapi til sengevædning behandling vil du opnå en hurtig og effektiv effekt.

Under behandlingen er man både vågen og bevidst. Din tilstand kan beskrives som den dvaletilstand, man oplever dagligt, lige inden man falder i søvn. Derfor er hypnoterapi en relevant sengevædning behandling for både børn og voksne. Kontakt mig, hvis du ønsker yderligere information omkring, hvordan behandlingen fungerer.

DET SIGER MINE KLIENTER

Terese(Nattør)

Tak for din store hjælp og kæmpe forandring du har givet vores søn.

Da han blev 6 år gav han udtryk for at han ikke syntes det var rart at sove med ble.

Han har altid haft meget våde bleer hver morgen, lige siden han var baby. Han ...

Læs hele anmeldelsen
Mikkel(Misbrug)

Jeg startede hos Jeanette uvidende omkring hypnose og tildels skeptisk. Min baggrund for at starte bunder ud i misbrug i min barndom. Noget det har fulgt mig hele mit liv, men samtidig også haft en destruktiv påvirkning på mit liv i form af de ...

Læs hele anmeldelsen
Dorte(Familieopstilling)

“Det er vildt, magisk og meget, meget mystisk!

Vi hjælper hinanden til at orden energierne og dét at vi hjælper hinanden til at rydde op i det der ligger spærrer. For mit vedkommende har det givet mig større succes på mit arbejde – ...

Læs hele anmeldelsen
Skriv til mig Ring til mig