RYGESTOP HYPNOSE KØBENHAVN

Ring for at høre mere om behandlingen – kontakt mig 100% uforpligtende.

9 ud af 10 bliver røgfrie på 1 time

Jeg tilbyder en times rygestop hypnose i København for folk, der ønsker at stoppe deres rygning. Kan man blive røgfri på en time? Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er faktisk muligt. Med en enkelt session af hypnose til rygestop kan du slippe af med din rygetrang og opnå en helt ny livsglæde.

Hør hvordan Pernille blev røgfri på 1 time ↓

 

Hvordan bruges hypnose til rygestop

Rygere oplever at rygningen med tiden bliver en del af deres liv. Derfor svigter motivationen også ofte, når man prøver at stoppe. Det er svært at se sig selv som “røgfri” og nydelsen ved en cigaret er for stor. Med hypnose rygestop kan du slippe helt af med rygetrangen. Succesraten for min hypnose er faktisk helt oppe på 90% og resultatet er langvarigt. Hvis din rygrad også er blevet som en regnorms, når det gælder rygestop, så hjælper jeg dig med glæde i mål.

Bliv røgfri på 1 time

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

Gør brug af rygestop hypnose i København!

Jeg byder dig gerne velkommen i min klinik og hjælper dig hurtigt og effektivt af med din rygetrang. Hypnoterapi kan have stor indvirkning i din kamp mod rygning. Hypnosen er meget kraftfuldt, da jeg går ind i detaljerne bag, hvorfor du ryger. Hypnose omhandler kommunikation med din underbevidsthed, hvor du selv, i samarbejde med hypnotisøren, påvirker din krop til at ændre adfærd, tanker og handlinger.

En rygers afhængighed indebærer både fysisk, psykisk og vanlig afhængighed. Med hypnose kan man fjerne denne afhængighed. Når du ønsker et rygestop med hypnose, så fjerner du blandt andet også de omstændigheder, der ellers er årsag til at rygestop øger vægten. Det vil altså sige at der er flere fordele ved at blive røgfri på en time. Du opbygger en stærk rygrad, der sikrer et stabilt og varigt rygestop, uden at du tager på i vægt.

Jeg ønsker at hjælpe dig af med din rygetrang. En røgfri hverdag kan give stor livsglæde og værdsættelse af omgivelserne.

Kontakt mig, for at booke din tid i dag og bliv røgfri inden for 1 time. Ring til mig på 29 88 33 66, brug min kontaktformular eller send mig en mail på: hypnose@hypnoterapeut-jb.dk

DET SIGER MINE KLIENTER

Terese(Nattør)

Tak for din store hjælp og kæmpe forandring du har givet vores søn.

Da han blev 6 år gav han udtryk for at han ikke syntes det var rart at sove med ble.

Han har altid haft meget våde bleer hver morgen, lige siden han var baby. Han ...

Læs hele anmeldelsen
Mikkel(Misbrug)

Jeg startede hos Jeanette uvidende omkring hypnose og tildels skeptisk. Min baggrund for at starte bunder ud i misbrug i min barndom. Noget det har fulgt mig hele mit liv, men samtidig også haft en destruktiv påvirkning på mit liv i form af de ...

Læs hele anmeldelsen
Dorte(Familieopstilling)

“Det er vildt, magisk og meget, meget mystisk!

Vi hjælper hinanden til at orden energierne og dét at vi hjælper hinanden til at rydde op i det der ligger spærrer. For mit vedkommende har det givet mig større succes på mit arbejde – ...

Læs hele anmeldelsen
Skriv til mig Ring til mig