Hypnose vægttab i København

Hypnose vægttab er en yderst effektiv behandling til at blive slank. Med vægttab hypnose kan jeg hjælpe dig til at omprogrammere dine gamle impulshandlinger og dårlige vaner. Du kan slippe de overflødige kilo, lettere end du tror! Lad os tage slankekuren sammen, og bliv slank uden den hårde kamp endda på blot to sessioner. Jeg kan hjælpe dig til at genvinde kontrollen over dine handlinger og komme tilbage på rette spor i livet. Med hypnose vægttab lærer din krop at spise, hvad den har brug for, og stoppe når den er mæt. Så opnå dit ønske om et vægttab nemt og effektivt ved at blive slank med hypnose vægttab i København.

 

Slip af med dårlige spisevaner

Min behandling med hypnose vægttab er ikke kun gavnlig for folk, der ønsker at smide de overflødige kilo. Det er en behandling til dig, som gerne vil genvinde kontrollen over din krop og genfinde glæden ved at spise sundt. Mange oplever en stærk sukkertrang, hvor de spiser usundt, forkert, overspiser og efterfølgende mærker en trist fornemmelse.

Med et program af to sessioner kan du genfinde mæthedsfornemmelsen og lære at spise godt. Du vil finde glæden ved sund mad, mærke en tilfreds krop og finde ro i hverdagen.

 

Bliv slank med hypnose vægttab i København

De gamle mønstre, dårlige vaner og daglige rutiner kan være svære at bekæmpe selv. Det kan være nødvendigt med ekstern, professionel hjælp. Hypnose gør processen langt nemmere og hurtigere, hvor du efterfølgende vil opleve glæden ved det sunde liv. Vi vil sammen komme ned i din følelsesrygsæk og finde de tanker og handlinger, der ligger til grund for din levevis.

Kontakt mig for at høre mere om mine behandlinger, så hjælper jeg dig tilbage på rette vej og genvinder kontrollen.

DET SIGER MINE KLIENTER

Terese(Nattør)

Tak for din store hjælp og kæmpe forandring du har givet vores søn.

Da han blev 6 år gav han udtryk for at han ikke syntes det var rart at sove med ble.

Han har altid haft meget våde bleer hver morgen, lige siden han var baby. Han ...

Læs hele anmeldelsen
Mikkel(Misbrug)

Jeg startede hos Jeanette uvidende omkring hypnose og tildels skeptisk. Min baggrund for at starte bunder ud i misbrug i min barndom. Noget det har fulgt mig hele mit liv, men samtidig også haft en destruktiv påvirkning på mit liv i form af de ...

Læs hele anmeldelsen
Dorte(Familieopstilling)

“Det er vildt, magisk og meget, meget mystisk!

Vi hjælper hinanden til at orden energierne og dét at vi hjælper hinanden til at rydde op i det der ligger spærrer. For mit vedkommende har det givet mig større succes på mit arbejde – ...

Læs hele anmeldelsen