Familieopstilling – Systemisk Opstilling

Familieopstilling eller Systemisk opstilling er en workshop, som afholdes 1 gang om måneden (dog ikke juli og december). Der kan max være 10 deltagere, og det ligger i tidsrummet 10-17. Under denne workshop vil der være en rokering af fortællinger. Man skiftes i gruppen til at få sit emne op, og de andre deltagere går ind som repræsentanter for diverse personer / emner i opstillingen. Vi arbejder herunder med energier og det er her magien sker!

Familieopstilling behøver ikke nødvendigvis at omhandle familien, men workshoppen kan også bruges i andre sammenhæng. For eksempel, problemer i virksomheden, dagligdagens økonomi eller hverdagens problemstillinger m.m.

Blot til info – ALLE over 15 år kan deltage.

Se mere på min Facebook side for de kommende arrangementer vedrørende systemisk opstilling.

 

Hvordan kan familieopstilling hjælpe mig?

Familieopstilling eller systemisk opstilling er en yderst effektiv metode. Det bliver anvendt til at befri sig selv fra traumer, skjulte mønstre og dynamikker, som på en eller anden måde begrænser dig. Vi bærer ofte, ubevidst, familiens mønstre med os gennem hele livet.

Med hjælp fra en uddannet hypnoterapeut der har fokus på familieopstilling / systemisk opstilling, kan du få udbedret dine traumer/problematikker og komme til bunds i problemstillingen. I den systemiske opstilling bliver man guidet til at finde orden og rydde op i det, der ligger bagved problemerne.

familieopstilling

Få indblik i familiedynamikken med systemisk opstilling

Familieopstilling eller systemisk opstilling betyder i sin enkelthed, at dit problem opstilles, så du kan observere dynamikken udefra. Vi kan komme ind på emner om, hvad der er vanskeligt i livet, hvilke forandringer man ønsker og hvad der konkret er sket igennem tiden.

Det kan føles sårbart at skulle lukke andre parter ind i ens problematikker. Derfor foregår alt til familieopstilling / systemisk opstilling med stor respekt, omsorg og ikke mindst ligeværdighed. Det er vigtigt at få sat ord på tanker, udfordringer og det, der generelt fylder negativt i hverdagen. Jeg hjælper og støtter den enkelte til at finde gensidig respekt og den rette dialog. Vi gennemgår jeres problemer, og jeg vil med kærlighed og stor viden hjælpe jer videre.

 

Oplev de positive resultater med familieopstilling

Familieopstilling har mange positive resultater. Det er gavnligt ved problemstillinger som angst, lavt selvværd, udfordringer i parforholdet, ensomhed, forkerte ansvarsfordelinger, mistrivsel og meget mere.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, for at få yderligere information om familieopstilling / systemisk opstilling, hvordan det foregår og hvilke resultater det medfører.

DET SIGER MINE KLIENTER

Terese(Nattør)

Tak for din store hjælp og kæmpe forandring du har givet vores søn.

Da han blev 6 år gav han udtryk for at han ikke syntes det var rart at sove med ble.

Han har altid haft meget våde bleer hver morgen, lige siden han var baby. Han ...

Læs hele anmeldelsen
Mikkel(Misbrug)

Jeg startede hos Jeanette uvidende omkring hypnose og tildels skeptisk. Min baggrund for at starte bunder ud i misbrug i min barndom. Noget det har fulgt mig hele mit liv, men samtidig også haft en destruktiv påvirkning på mit liv i form af de ...

Læs hele anmeldelsen
Dorte(Familieopstilling)

“Det er vildt, magisk og meget, meget mystisk!

Vi hjælper hinanden til at orden energierne og dét at vi hjælper hinanden til at rydde op i det der ligger spærrer. For mit vedkommende har det givet mig større succes på mit arbejde – ...

Læs hele anmeldelsen
Skriv til mig Ring til mig