Hypnose Behandlinger

NATTØR HYPNOSE

– til sengevædere

Et program af 3 sessions, til sengevædere. Her lærer hjernen og blæren at spille på samme hold, både om natten og om dagen. Hertil hører en godnathistorie/lydfil. Statistikker siger at 1 ud af 10, syvårige tisser i sengen…

Se video

RØGFRI

– efter én times hypnose

Slip af med rygetrang, afhængighed, automatik, sutteklud, rygrad som en regnorm osv uden at tage på i vægt. Succesraten er ca 90%.

Se video

SLANK MED HYPNOSE

– uden kamp og kur

Et program af 2 hypnose sessions, hvor overflødige kilo slippes, lettere end du tror! Ud med de overflødige kilo, sukkertrang og søde tænder, gamle mønstre, vaner og rutiner…

Se video

ALKOHOLKONTROL

– uden døgnbehandling og gruppeterapi

Alkoholkontrol er et 5 sessions program mod afhængighed, med onlineopgaver i mellem hver session og en skræddersyet lydfil. Det er meget anonymt og arbejde/skole passes som normalt. Trangen bearbejdes og kontrollen kommer ind i stedet. Programmet kan også bruges til ludomani.

FAMILIEOPSTILLING

– hypnose workshop, max 10 deltagere

Familieopstilling er en workshop som afholdes 1 gang pr måned (dog ikke juli og december), max 10 deltagere, og ligger i tidsrummet 10-17. Man skiftes i gruppen, til at få sit emne op, og de andre deltager går ind som repræsentanter for diverse i opstillingen. Vi arbejder her med energier og det er ret magisk.

SØVN

– få den nattesøvn du drømmer om med hypnose

Et program af 3 sessions, hvor systemet lærer at falde til ro/i søvn. Vink farvel til tankemylder og “grillkyllingen”, hvor du vender og drejer dig.

HypnoseFOBIER

Fobier fjernes oftest med en enkelt hypnose behandling!

 • Flyskræk
 • Tandlægeskræk
 • Eksamensangst
 • Høfeber/allergi
 • Araknofobi
 • Højdeskræk
 • Klaustrofobi
Kontakt mig

FØDSELSHYPNOSE– FØD uden frygt

FØD uden frygt er et lydfilsprogram som downloades på siden her. Fødselshypnose er den korteste vej til din drømmefødsel! Når kroppen er afslappet, kan mor og baby samarbejde om at løse opgaven, nærværende, smertefrit og med kontrol, uden frygt, bristninger, og afmagt. Bare helt naturligt!

Før fødsel delen skal lyttes 2 måneder op til termin, ved sengetid. Under fødsel lyttes, når fødslen går i gang og efter behov. og efter fødsel lyttes, ved amning, lur eller sengetid og giver ro og balance med baby og graviditetskiloene slippes let og uden besvær.

Se video

LydfilerFØD MED NÆRVÆR OG I FULD KONTROL

Få alle 3 lydfiler i FØD programmet, der sikrer en god oplevelse.

Pris kun 495 kr.

Køb her

JEG BEHANDLER OGSÅ FOR

 • Stress
 • Angst
 • Eksamensangst
 • Depression
 • Neglebidning
 • Migræne
 • ADHD
Kontakt mig

DET SIGER MINE KLIENTER

Terese(Nattør)

Tak for din store hjælp og kæmpe forandring du har givet vores søn.

Da han blev 6 år gav han udtryk for at han ikke syntes det var rart at sove med ble.

Han har altid haft meget våde bleer hver morgen, lige siden han var baby. Han ...

Læs hele anmeldelsen
Mikkel(Misbrug)

Jeg startede hos Jeanette uvidende omkring hypnose og tildels skeptisk. Min baggrund for at starte bunder ud i misbrug i min barndom. Noget det har fulgt mig hele mit liv, men samtidig også haft en destruktiv påvirkning på mit liv i form af de ...

Læs hele anmeldelsen
Dorte(Familieopstilling)

“Det er vildt, magisk og meget, meget mystisk!

Vi hjælper hinanden til at orden energierne og dét at vi hjælper hinanden til at rydde op i det der ligger spærrer. For mit vedkommende har det givet mig større succes på mit arbejde – ...

Læs hele anmeldelsen
Skriv til mig Ring til mig