Terese

Terese


Tak for din store hjælp og kæmpe forandring du har givet vores søn.

Da han blev 6 år gav han udtryk for at han ikke syntes det var rart at sove med ble.

Han har altid haft meget våde bleer hver morgen, lige siden han var baby. Han har altid og har stadig et godt sovehjerte og han vågnede aldrig trods våd ble eller våd seng.

Vi startede med minimeret indtagelse af drikke efter aftensmaden, vi tissede af hver aften inden sengetid, vi sagde farvel til natble og jeg stillede mit vækkeur 2 gange pr nat for at få ham op og tisse. Men hver morgen var sengen alligevel våd og vi var begge to helt ør i hovedet fordi vores søvn blev afbrudt.

Da det ikke var en succes, søgte vi hjælp hos lægen. Han fik pillerne Desmomelt mod vådligger problemer.

De piller skulle være med til at udvikle det stof i hjernen, som gør at man vågner når man skal tisse, samt nedsættes behovet for at tisse om natten. Men efter 8 måneder og flere tusinde kroner senere var der forsat ingen ændring. Jeg var i vildrede og var ved at give op, for hvad skulle vi så gøre??? Jeg valgte at stoppe med at fylde flere piller i ham da de tilsyneladende ikke virkede.

Da vores søn fylder 7 år ser jeg tilfældig på en gul bil på Amager med reklame om hypnose, og jeg tænker det prøver vi.

Inden vores aftale tænker jeg: ja ja det virker sikkert ikke men jeg er desperat og drengen syntes det lyder sjovt, så vi dukker op.

Næste morgen efter hypnose sessionen, vågner han i en helt tør seng uden ble.

Og nu 11 måneder senere er han stadig tør hver morgen.

Jeg er nu kæmpe fan af hypnose og ville ønske at jeg havde set din gule bil længe før. Jeanette af hjertet tak for dit professionelle, imødekommende og søde væsen.

Kærlig hilsen XX`s mor

DET SIGER MINE KLIENTER

Terese(Nattør)

Tak for din store hjælp og kæmpe forandring du har givet vores søn.

Da han blev 6 år gav han udtryk for at han ikke syntes det var rart at sove med ble.

Han har altid haft meget våde bleer hver morgen, lige siden han var baby. Han ...

Læs hele anmeldelsen
Mikkel(Misbrug)

Jeg startede hos Jeanette uvidende omkring hypnose og tildels skeptisk. Min baggrund for at starte bunder ud i misbrug i min barndom. Noget det har fulgt mig hele mit liv, men samtidig også haft en destruktiv påvirkning på mit liv i form af de ...

Læs hele anmeldelsen
Dorte(Familieopstilling)

“Det er vildt, magisk og meget, meget mystisk!

Vi hjælper hinanden til at orden energierne og dét at vi hjælper hinanden til at rydde op i det der ligger spærrer. For mit vedkommende har det givet mig større succes på mit arbejde – ...

Læs hele anmeldelsen